Inspiration och eventhandboken

Därför bjuder vi på denna information.

Vi hoppas att du kommer att ha glädje och nytta av informationen som vi delar med oss här. Kanske undrar du varför vi publicerat allt detta på nätet?

Varför behövs en eventhandbok?

Två skäl. Dels vill vi dela med oss av vår kunskap. Men framförallt vill vi, tillsammans med våra kollegor i branschen, ta tillbaka disciplinen event från andra typer av byråer och festkommittéer. Vi tycker att ett så viktigt möte, som ett event ofta är, skall planeras och produceras av en expert helt enkelt.

Vilka är Inspiration?

Inspiration Kommunikation & Event är en nordisk eventbyrå som grundades 1999. Sedan starten har det hänt mycket både hos oss och inom vår bransch där vi nu är en av de ledande nordiska byråerna.

Vår absoluta styrka är vår breda kompetens inom eventets två nyckelområden: innehåll och logistik. Det är när vi får ansvaret för båda delar som vi känner att vi kommer till vår absoluta rätt. Det är i ansvaret för helheten som vi väver ihop innehåll och budskap med logistik på ett sätt som gör att alla intryck förstärks och upplevelsen blir mer levande vilket vi tror är det bästa sättet att få ut det mesta av ett varumärke på. Vi vet att möteskommunikation ställer höga krav, det krävs kunskap för att fylla ett event med mening. Möteskommunikation handlar om att göra budskap gemensamma, samtidigt som allt det praktiska flyter på obemärkt – den kombinationen är vi väldigt bra på!

Besök vår hemsida för mer information: www.inspiration-event.com

Har du frågor om Inspiration, event eller eventhandboken?

Ring eller maila Jonas Bodin, VD Inspiration Sverige, på +46 8 788 05 05 eller jonas@inspiration.se.

Inspiration team Sweden
Inspiration Sverige

Inspiration i Norge
Inspiration Norge

Eventhandboken i handen?

Kontakta oss för att få ditt eget exemplar av Eventhandboken i tryckt format.
info@inspiration.se eller ring 08-788 05 00.

Eventhandboken